rollatorhouders

Rollatorhouders

Rollatorhouders dienen ervoor om gebruikers de mogelijkheid te geven om de rollator mee te nemen achterop de scootmobiel. Om een rollatorhouder op een scootmobiel te plaatsen dient er een Inova montageset aanwezig te zijn. Deze montagesets staan in de categorie ‘montagesets’ en zijn er voor een groot scala aan scootmobielen.

Voor de standaard rollator, ookwel bekent als de Provo rollator, is de rollatorhouder S120 171 ontwikkeld. Voor andere rollatoren als de Delta, Topro Troja, Topro Olympos en Volaris S7 Smart zijn model specifieke rollatorhouders geintroduceerd.

Alle rollatorhouders worden exclusief montageset geleverd .

!

Rollatorhouder t.b.v. oa. Provo rollator excl. montageset

S120 171

Deze rollatorhouder is ontwikkeld voor de standaard rollator, ookwel bekent als de Provo rollator. De rollatorhouder kan gebruikt worden bij rollators die in de lengte opvouwbaar zijn en die beschikken over een dwarsbalk onder de zitting. De rollatorhouder wordt gemonteerd aan de achterzijde van de scootmobiel, veelal op de locatie waar ook de stokhouder gemonteerd is.

Rollatorhouder t.b.v. Delta rollator excl. montageset

S120 271

Deze rollatorhouder is speciaal ontwikkeld voor de Delta rollator. De rollatorhouder wordt gemonteerd aan de achterzijde van de scootmobiel, veelal op de locatie waar ook de stokhouder gemonteerd is.

Rollatorhouder t.b.v. Topro Troja rollator excl. montageset

S120 371

Deze rollatorhouder is speciaal ontwikkeld voor de Topro Troja. De rollatorhouder wordt gemonteerd aan de achterzijde van de scootmobiel, veelal op de locatie waar ook de stokhouder gemonteerd is.

Rollatorhouder t.b.v. Topro Olympos excl. montageset

S120 373

Deze rollatorhouder is speciaal ontwikkeld voor de Tois.pro Olympos. De rollatorhouder wordt gemonteerd aan de achterzijde van de scootmobiel, veelal op de locatie waar ook de stokhouder gemonteerd is.

Rollatorhouder t.b.v. Volaris S7 Smart excl. Montageset

S120 374

Deze rollatorhouder is speciaal ontwikkeld voor de Volaris S7 Smart. De rollatorhouder wordt gemonteerd aan de achterzijde van de scootmobiel, veelal op de locatie waar ook de stokhouder gemonteerd is.

Montagesteun rollatorhouders in centrale koker van zitting.

S120 455
Deze montagesteun maakt het mogelijk om alle Inova rollatorhouder in de centrale koker onder de zitting van scootmobiel te monteren. Het gaat hierbij dan uitsluitend om de scootmobielen welke voorzien zijn van een zitframe met centrale koker. O.a. Shoprider, Orion.

Rollatorhouder t.b.v. Gemino rollator excl. montageset

S120 472

Deze rollatorhouder is speciaal ontwikkeld voor de Gemino. De rollatorhouder wordt gemonteerd aan de achterzijde van de scootmobiel, veelal op de locatie waar ook de stokhouder gemonteerd is.

Rollatorhouder t.b.v.Dolomite Jazz excl. montageset

S120 475

Deze rollatorhouder is speciaal ontwikkeld voor de Dolomite Jazz rollator. De rollatorhouder wordt gemonteerd aan de achterzijde van de scootmobiel, veelal op de locatie waar ook de stokhouder gemonteerd is.

Rollatorhouder t.b.v. Dolomite Legacy 520 rollator excl. montageset.

S120 477
Deze rollatorhouder is ontwikkeld voor de Dolomite Legacy 520 rollator. De rollatorhouder wordt gemonteerd aan de achterzijde van de scootmobiel, veelal op de locatie waar ook de stokhouder gemonteerd is.

Rollatorhouder t.b.v. Topro Troja 2G rollator excl. montageset

S120 478
Deze rollatorhouder is speciaal ontwikkeld voor de Topro Troja 2G . De rollatorhouder wordt gemonteerd aan de achterzijde van de scootmobiel, veelal op de locatie waar ook de stokhouder gemonteerd is.